Binance BNB Quiz Answers: Learn & Earn BNB Token Today

Binance BNB Quiz Answers

Binance BNB quiz answers – Complete the new crypto earning quiz and get free BNB token. The quiz is open for all new as well as existing Binance users having a KYC verified account.

Articles are already available on Binance and you can start reading them from now till the quiz starts. Also I have added some information on BNB token that may help you.

NameBinance learn and earn BNB quiz
RewardsBNB worth 0.5 dollar
Quiz linkBinance BNB quiz
TopicBNB token

What is BNB Token?

BNB is the native token of the BNB beacon chain and smart chain. The token can be used for paying trading fees, transaction fees, goods and services, book hotels and flights, for participation in token sales, etc.

It was originally issued as an ERC-20 token and runs on Ethereum network. On Binance exchange, BNB is one of the most tokens that people have used for paying transaction fees.

The token is more preferable because users get a special discount on trading fees when they choose to pay them in BNB. It also powers BNB beacon chain and BNB smart chain. Users can buy or sell BNB on Binance exchange or any other crypto platforms.

More Binance Crypto Quiz Answers

Binance BNB Quiz Answers

Q1. BEP-2 BNB is the native coin of Ethereum. True or false?

Answer – False

Q2. Which token standards exist for BNB?

Answer – All are correct

Q3. What use cases does BNB have?

Answer – All are correct

Q4. Which token standards exist for BNB?

Answer – All are correct

Q5. BNB launched through an initial game offering (IGO) in 2017?

Answer – False

Q6. what is the total supply of BNB?

Answer – 200 million BNB

Q7. Owning BNB provides you with a share of Binance’s profits.

Answer – False

Q8. BNB was originally issued as a:

Answer – ERC-20 token on Ethereum

Q9. What was BNB’s initial sale price during its distribution?

Answer – 1 ETH for 2700 BNB and 1 BTC for 20,000 BNB

Leave a Reply