Earn Upto $10 From Binance Learn And Earn Quiz Answers

Binance Learn And Earn Quiz Answers

Binance learn and earn quiz answers

Crypto earning is a new way of making money if you know crypto trading, staking, or lending and it is risky too. Well, there is another way by which you can earn free cryptos.

There are many crypto exchanges but Binance is the most famous one that regularly gives earning opportunities to its users. You can join Binance from the link given later in the post.

Every month it announces a new round of learn and earn courses. From these academy courses, you can build your knowledge on crypto blockchain as well as you can earn them.

In the upcoming round of learn and earn, there are five quiz from which you can earn and they are BUSD, BNB, Hashflow, Hooked Protocol and Solana quiz.

To become eligible for rewards, one must complete his KYC verification. Quiz courses are available for a limited time period and therefore you need to track them from time to time.

After completing the quiz you receive a cash voucher for that respective quiz that can be redeemed from the Binance reward center. For Binance learn and earn quiz answers you can refer to this blog post. 

QuizDetails
EventBinance learn and earn quiz
Date and timeFrom 30th January 2023, 09:00 UTC
Crypto rewardsBUSD, BNB, HOOK, HFT, SOL
Rewards distributionFirst come, first serve

How To Take Binance Learn & Earn Quiz?

1. To take the quiz, open the Binance app and login.

2. Go to the services section there you will get gift and campaign section.

3. Click on learn & earn and you will land on Binance academy courses page.

4. Every time new quizzes and courses are added on this page, direct quiz link is given below.

5. Select the quiz that is ongoing and tap on start learning button.

6. After you complete reading articles and watching videos, quiz option is enabled.

7. Take the quiz and give all answers correctly, if you mark incorrectly then you wont get rewards.

8. You will receive that particular quiz reward as a cash voucher under Binance reward center.

Solana (SOL) Quiz Answers

Q1. Which of these is not one of the technical design features that allow Solana to process transactions at a higher rate?

  • Answer is Proof-of-work

Q2. As of September 2022, what is the energy impact of a single Solana transaction on average?

  • Answer: Less than a Google search (~500)

Q3. What can you use SOL for?

  • Answer: All are correct

Q4. What is the average Solana transaction fee?

  • Answer: $0.00025

Q5. What is Saga?

  • Answer: A crypto-friendly mobile phone that uses the Solana Mobile Stack

Q6. How quickly does it take the Solana Pay protocol to process a transaction globally?

  • Answer: A few seconds

Q7. Firedancer, a new Solana validator client being developed by Jump crypto, can process how many TPS in a test environment?

  • Answer: 1,200,000

Q8. Solana uses mining to secure its network.

  • Answer: False

Q9. As of December 2022, how many NFTs have been minted using Solana?

  • Answer: 22,700,000

Q10. Which of the following established companies support or have integrated Solana?

  • Answer: All are correct

Q11. As of December 2022, how many NFTs have been minted using Solana?

  • Answer: 22,700,000

Q12. Which of the following established companies support or have integrated Solana?

  • Answer: All are correct

Binance Learn & Earn BNB Quiz Answers

Q1. BEP-2 BNB is the native coin of Ethereum. True or false?

  • Answer is False

Q2. BNB was originally issued as a:

  • Answer is ERC-20 token on Ethereum

Q3. What use cases does BNB have?

  • Answer is All are correct

Q4. Which token standards exist for BNB?

  • Answer is All are correct

Q5. What was BNB’s initial sale price during its distribution?

  • Answer is 1 ETH for 2700 BNB and 1 BTC for 20,000 BNB

Q6. BNB launched through an initial game offering (IGO) in 2017?

  • Answer is False

Q7. Total supply of BNB?

  • Answer is 200 million BNB

Q8. Which token standards exist for BNB?

  • Answer is All are correct

Q9. Owning BNB provides you with a share of Binance’s profits.

  • Answer is False

Hooked Protocol (HOOK) Quiz Answers

Q1. How does the Hooked token structure work?

  • Answer is There is an only utility token uHGT

Q2. What is Hooked Protocol?

  • Answer is Web3 Gamified Social Learning Platform

Q3. What is the first pilot app of Hooked Protocol?

  • Answer is Wild Cash

Q4. What network did Hooked Protocol first launch on?

  • Answer is BNB Chain

Q5. How many Hook will be in the circulating supply upon listing?

  • Answer is 10% of total supply

Q6. Which one of the following is the HOOK token function?

  • Answer is All are correct

Q7. Hooked Protocol is building the on-ramp layer for massive Web3 adoption, providing tailored Learn & Earn products and onboarding infrastructures for users & businesses to enter the new world of web3. True or false?

  • Answer is True

Q8. Who are the target users that Hooked Protocol will provide services to fulfill the mission?

  • Answer is All are correct

Q9. What are the highlights of Hooked Protocol achieved so far?

  • Answer is All are correct

Q10. What is the latest number of monthly active users of Wild Cash?

  • Answer is Over 3 Million

Binance Learn & Earn BUSD Quiz Answers

Q1. What is the name of the BUSD-pegged token Binance offers on BNB chain and other chains?

  • Answer is Binance-peg BUSD

Q2. How can you purchase BUSD or Binance-Peg BUSD?

  • Answer is All are correct

Q3. Which chain is BUSD minted on by Paxos?

  • Answer is Ethereum

Q4. Who regulates BUSD?

  • Answer is NYDFS (New York Department of Financial Services)

Q5. What is the total supply of BUSD?

  • Answer is Just over 22 billion

Q6. Who mints BUSD?

  • Answer is Paxos

Q7. BUSD is backed 1:1 with:

  • Answer is Cash reserves

Q8. What can BUSD be used for?

  • Answer is All are correct

Q9. Which of the following descriptions is incorrect?

  • Answer is BUSD doesn’t provide a monthly basis attestation report

Q10. What fiat currency is BUSD pegged to?

  • Answer is U.S. Dollar

Hashflow (HFT) Quiz Answers

Q1. Which exchange was the first to list the Hashflow token (HFT)?

  • Answer: Binance

Q2. How much does Hashflow charge in fees?

  • Answer: 0%

Q3.What makes Hashflow different from other DEXs?

  • Answer: Hashflow uses the RFQ model for market making

Q4. What is HFT’s utility?

  • Answer: Governance and in-DAO Health & Rewards

Q5. What is unique about trading on Hashflow?

  • Answer: All are correct

Q6. How does one start trading on Hashflow?

  • Answer: Connect your wallet

Q7. What is The Hashverse?

  • Answer: Hashflow’s story-driven and gamified governance DAO

Q8. What is Hashflow’s total volume?

  • Answer: $11 billion

Leave a Reply